131130

God förmiddag mina kära vänner (usch nej). Eftermiddag är det tillochmed.
 
Idag är en dag då jag inte tänker skriva så mycket, utan mest låta er se på underbara bilder från min dag. Jag har två dagishundar hemma, alltså sammanlagt tre stycken bestämda hanar i hemmet. Ganska mysigt dock! :)
 
Vi har just tagit en lång promenad i det härliga vädret så nu ligger alla tre helt utslagna i soffan. Mysigt.
Jag har planerat resten av dagen noga: tv-spel och godis. 
 
Nattpromenad :)
 
Morgonmys! :D
 
Soffmys.. <3
 
Sen hämtade vi Hugo, och blev tre! :) 
 
Dags att gå ut. Glada??
 
Hissen... (rumporna :D)
 
Full fart! :D
 
Äntligen hemma i soffan! Nu ska vi mysa! :)
 
 
 
 

Dålig bloggare!

Roligt att jag lyckades hålla bloggen igång i ca en vecka iaf. Jaja, skriver när jag har lust istället, så slipper jag pressen! Men ska fan försöka skriva mer! Jag brukar vakna på morgonen och tänka: Åh! Det där ska jag skriva om. 
 
Men det händer ju aldrig. Och nu har jag glömt allt.

Idioten

Kul att så många kollar in på min blogg trots att jag aldrig skriver något! :) Trevligt!
 
Idag är jag arg. Eller inte arg, mest irriterad. Är irriterad över att människor är så otrevliga helt utan anledning. Jag tar hela historian från början:
 
Jag hittade lite saker jag ville ha från en sida på nätet. Det var en lite konstig sida, för det stog inga priser. Man var tvungen att logga in, men man kunde inte skapa ett nytt konto så jag mailade till dom istället. Jag frågade två st frågor: varför det inte stod priser och hur man skapade ett konto för att kunna logga in. Jag fick svar av en Joakim att jag skulle skicka alla mina uppgifter till honom så skulle han göra ett konto till mig. What? Har ni någonsin hört talas om detta? Inte jag iaf. Jag frågade vad för uppgifter han behövde och det var då han började bli otrevlig. Jag kan skriva hur våran konversation sett ut här nere. Jag fattar inte hur han kan vara så otrevlig. Han sitter på sitt jobb, får lön, för att hjälpa sina kunder. Han var bara otrevlig från första stund typ. Verkligen less på sitt liv? Byt jobb för fan, om du inte klarar av att vara trevlig och hjälpa dina kunder. Vafan liksom.
 
Jag: Hej! Jag hittar ingenstans där man kan skapa ett nytt konto, bara vart man loggar in. Hur gör jag då som helt ny kund hos er? Och, jag ser inga priser på varorna. 
Han: Hej. Ge mig dina uppgifter så fixar jag ett konto till dig
Jag: Ok, vad exakt för uppgifter är det du behöver? 
Han: Alla! 
Jag: Jag förstår inte riktigt, vad menar du med alla?
Han: Ja, va sägs om 1 företagets namn 2 person namn 3 gatuadress 4 postnummer och ort 5 organisationsnummer 6 telefon och 7 mailadress. Vad trodde du annars? Tänk lite.
Jag: Jaha, jag visste inte att eran sida bara var för företag. Och jag tappade lite lusten nu att handla hos er. Halvlamt och otrevligt bemötande.
Han: Jag gjorde klart för dig i första mailet att det bara var för företag, och någon lust att handla hos oss behöver du inte ha eftersom att du inte får
Jag: Ok. Ni borde kanske vara tydligare med att det bara är för företag. Svårt att veta det annars eftersom det inte står någonstans. Samma med priserna.
Han: Ursäkta mig men du måste vara lite dum, vi lämnar inte ut priser där av samma orsak och det har framkommit av mail svaren du fått så jag förstår inte att du orkar fortsätta
Jag: Samma orsak som vad? Du avslutar inte dina meningar. Jag ville bara handla hos er, du behöver inte vara otrevlig. 
 
Han har inte svarat på det. 
 
Jag vet att det är en liten töntig sak men jag fattar seriöst inte!? Varför är man så jävla otrevlig och idiotisk? Han har valt att jobba där och det var ju inte så att jag frågade supersvåra frågor? Alltså idiot. 
 
Nu ska jag äta godis och kolla på film. Punkt. 
 

The Collector

Häromdagen såg jag filmen The Collector. Den var inte bra så jag glömde skriva om den. Jag kollade först på trailern och den verkade ganska bra faktiskt! Men när jag såg filmen var den sådär. Vet inte, men det känns som att jag blivit mycket mer kräsen när det gäller film och speciellt skräckfilm. Tråkigt.
 
Den handlar iallafall om en man som gör inbrott i ett hus där han vet att det finns dyra diamanter. Han vet vart kassaskåpet finns och han vet att familjen som bor där är bortrest. När han är inne i huset märker han att han inte är ensam. Vem som är i huset fattade jag typ inte, en jävla psykopat iallafall. Man märker att det är samma människor som skrivit Saw-filmerna som även skrivit denna, det är lite samma stil. Äckliga fällor om man säger så, över hela huset. Väldigt äcklig film men liksom inte så läskig som jag hade förväntat mig! Den får två av fem poäng! Kolla på trailern här! :)
 
 

RSS 2.0